врска

Сподели со своите пријатели

Луѓето не се безгрешни. Често прават погрешни чекори кои можат да ги чинат сопствена среќа Еден од тие чекори се однесува и на стапувањето во брак. Некогаш тоа го прават од сосема погрешни причини. Токму поради тоа и бројот на разводи од година во година расте. Доколку сакате вашата љубовПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

На врските за една ноќ им се наклонети и жените и мажите, а еве како кој пол го доживува сексот без обврски. Истражувачите од Универзитетот од Англија, предводени со психологот Ен Кембел, спровеле истражување на тема врски за една ноќ.   Loading…   Во студијата објавена во списанието „Human Nature“,Прочитај повеќе