влика британија

Сподели со своите пријатели

Ревизијата на контролата на тутунот, нарачана од британските власти, препорача старосната граница за купување тутун во Англија да се зголемува за една година секоја година, за на крајот веќе никој да не може да купува такви производи. Loading… Ревизијата, нарачана од министерот за здравство Саџид Џавид во февруари, препорачува 15Прочитај повеќе