вила

Сподели со своите пријатели

Сара Винчестер во 1881. година, по смртта на својот сопруг Вилијам наследила огромно богатство. Кружат приказни дека комуницирала со духови и дека имала многу бизарни идеи од кои настанала и познатата проколната вила.   Loading…   Вдовицата имено, наследила 20 милиони долари и од тоа изградила огромна куќа на 65Прочитај повеќе