урнебесно

Сподели со своите пријатели

Полицијата во Ланкастер, САД успеала да идентификува осомничен за кражба благодарение на најлошиот фото-робот. Муштерија и двајца продавачи: Пронајди го крадецот (видео) Loading… Скицата била толку лоша и аматерски направена, што изгледала како детски цртеж, отколку како опис на осомничен. Крадец остана без гаќи во обид да украде автомобил, ноПрочитај повеќе