Улм

Сподели со своите пријатели

Вооружен маж во петокот вечерта упаднал во филијала на Старбакс во германскиот град Улм, и ги зел како заложници четирите лица кои биле таму. Loading… Според Билд, не е јасно кои се заложниците и какво оружје имал мажот со себе. Голем број полициски сили го опколија центарот на градот околуПрочитај повеќе