Тиндер

person holding black samsung android smartphone

Сподели со своите пријатели

Тиндер лансираше ново „ексклузивно членство“ кое доаѓа со голема месечна претплата за оние кои ќе се пријават и ќе добијат одобрение од апликацијата за запознавање. Loading… За членство во Tinder Select е потребна месечна претплата од 499 долари. За 12 месеци тоа би било речиси 6.000 долари. Tinder вели декаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Шпанската полиција уапси 39-годишен маж кој преку апликацијата за запознавање Тиндер  извлекол 57.000 евра од 35-годишна жена, што е се почест начин за измамување на заљубените и осамените луѓе. Loading… Марија од Теулада, град со 12.000 жители на југоистокот на Шпанија, пред нешто повеќе од една година стапила во контактПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Ова момче (25) од Брисел тврди дека е првиот човек на светот кој ја пропатувал цела Европа, а притоа не потрошил ниту цент. Судејќи по неговите зборови, тоа му успеало благодарение на Тиндер – мобилна апликација за пронаоѓање партнери. Снаодливиот Бота посетил 20 градови, преку Тиндер запознал наводно 3.000 жени,Прочитај повеќе