Theranosa

Сподели со своите пријатели

Федерален судија во петокот ја осуди поранешната ко-основач на Theranosa, Елизабет Холмс на 11 години и три месеци затвор за измама на инвеститорите во нејзиниот сега веќе непостоечки стартап за тестирање крв, кој некогаш беше проценет на 9 милијарди долари. Loading… Американскиот окружен судија Едвард Давила во Сан Хозе, Калифорнија,Прочитај повеќе