тестови за интелинција

Сподели со своите пријатели

Само 3 прашања ве делат од откривање дали сте просечна личност или целосен генијалец. Loading… Тестот за когнитивна рефлексија е најкраткиот тест за интелигенција во светот. Иако се состои од само три прашања и изгледа неверојатно едноставно, само едно од пет лица успеваат правилно да го решат. Што всушност тестотПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

На социјалните мрежи неодамна се појави задача која е мака за многумина, иако всушност не е воопшто тешка. Задачата е објавена на Јутјуб, а потребно да одредите кој број припаѓа во кој крг, со напомена дека се работи за различни броеви. Покрај тоа, стои и коментар дека задачата можат даПрочитај повеќе