талент

Сподели со своите пријатели

Трој Џејмс е „човек од гума“, кој одлучил да ги покаже на светот своите застрашувачки способности. Драматичен настап во „Јас имам талент“: Актер за малку ќе починеше (ВИДЕО) Loading… Неговата фасцинатна флексибилност го шокираше жирито на американското тален шоту толку што сите се фатија за глава. Мноугмина рекоа дека неговиотПрочитај повеќе