Стразбур

Сподели со своите пријатели

Француската полиција е збунета од случајот од Стразбур, каде е пријавена голема штета на паркиран автомобил, рено клио, а постои сомневање дека е уништен од метеорит. Loading… Пожарникарите биле повикани во понеделник наутро и пронашле возило со дупка на покривот (широка 50 сантиметри), скршен прозорец и оштетена кабина. За среќаПрочитај повеќе