СОУ „Перо Наков“

Сподели со своите пријатели

Под насловот „Магија во кругот“ средношколците од СОУ „Перо Наков“ од Куманово вчеравечер одржаа модна ревија во Занаетчискиот дом. Loading…     Станува збор за дел од наставната програма на училиштето – Учење преку работа, која беше промовирана од страна на учениците и нивните наставници.     На културно –Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Модна ревија под насловот „Магија во кругот“ денеска со почеток во 18 часот ќе се одржи во Занаетчискиот дом во Куманово. Loading… Станува збор за ревија каде ќе се претстават младите дизајнери од Средното општинско училиште „Перо Наков“ од македонски и албански наставен јазик. – Оваа учебна година 2022/23 излегуваПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Средното училиште „Перо Наков“ ќе набави дополнителен број на училишни клупи и столчиња, до крајот на годинава, а за следната година се планира поставување на лифт во двата објекта на училиштето доколку се обезбедат финансиски средства. Loading… Изминатиот период „Перо Наков“ доби нова енергетско-ефикасна фасада, беа набавени нови клупи истолчиња,Прочитај повеќе