Сонали Чандра

Сподели со своите пријатели

Индијката Сонали Чандра не сака интимни односи пред брак. Таа ги смета за свети и посебни, изјави за „Дејли стар“. Loading… Таа откри кога би била подготвена за ваков чин: -Ќе бидам подготвена да водам љубов кога ќе го најдам „вистинскиот“. Барам господин кој е морален и етички, убав, амбициозен,Прочитај повеќе