сода бикарбона

baking soda, box, white

Сподели со своите пријатели

Сода бикарбона, позната и како натриум бикарбонат, има неколку придобивки кои го надминуваат чистењето, од намалување на горушица до смирување на изгорениците. Loading… Ако неодамна сте купиле сода бикарбона, веројатно сте ја купиле за да помогнете во чистењето. Но, сода бикарбона може да биде корисна за различни работи, вклучително иПрочитај повеќе