Снежана Манев

Сподели со своите пријатели

Судијката Снежана Манев денеска ја потпиша свечената изјава во Судски совет со која останува на чело на Основен суд Куманово. Loading… Манев денеска заедно со судијката Мери Георгиевска, која ќе биде претседател на Апелациски суд Скопје, се заколнаа дека функциите ќе ги вршат законито, чесно, совесно, независно и одговорно. ДветеПрочитај повеќе