Snapchat

Сподели со своите пријатели

Снепчет повеќе нема да дозволува анонимни пораки од други апликации што се поврзуваат со неговата платформа. Компанијата соопшти дека иако повеќето луѓе ги користат овие функции на забавен и сосема соодветни начини, признава дека другите би можеле да ги користат за лоши намери. Loading… Отсега, другите апликации кои сакаат даПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Многумина од вас би сакале да знаат дали некој во тајност ги гледа профилите на социјалните мрежи. Оние кои не сакаат нивната посета на нашиот профил да биде тајна, ќе остават лајк или коментар на објавите, но постојат и такви кои ве следат секојдневно, но не сакаат вие тоа даПрочитај повеќе