Симона Трајковска

Сподели со своите пријатели

Во последните неколку години секојдневно сме сведоци на се поголем број на деца кои имаат потешкотии во развојот, меѓу кои најчести се говорно-јазичните проблеми, вели Симона Трајковска, специјален едукатор и рехабилитатор/дефектолог од Куманово. Loading… – Во логопедско-дефектошки кабинет ,,Чекор плус” каде работам како дефектолог, а воедно сум управител и основач,Прочитај повеќе