Швдска

Сподели со своите пријатели

Москва ќе преземе воено-технички мерки на својата страна од границата доколку Финска и Шведска влезат во НАТО, изјави денеска рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров. Loading… „Мораме да извлечеме заклучоци од приемот на Финска и Шведска во НАТО, а доколку тоа се случи, ќе преземеме соодветни воено-технички мерки одПрочитај повеќе