семејство

boy in blue denim vest and helmet riding red bicycle

Сподели со своите пријатели

Ретките родители ќе признаат дека нивните деца се разгалени, но тоа е вистина во многу случаи. Loading… Разгалените деца често се понеблагодарни, емотивни и незрели од другите деца. Тие се обидуваат да ги манипулираат своите родители и луѓето околу нив за да го добијат она што го сакаат, а честоПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Според истражувачите од Институтот “Виктор Чанг” и Институтот за медицински истражувања “Гарвон” во Австралија дебелината може да се предаде не само на директните наследници, но и на нивните деца, пишува британското издание “Експрес”. Научниците спроведоа обиди со машки лабораториски глувци, од кои утврдиле дека дебелината може да стигне до внуцитеПрочитај повеќе