самоубиство

Сподели со своите пријатели

Пред повеќе од седум години, Кристен МекГинис го средила станот во кој живеела со цимерот. Очекувала дека луѓето ќе бидат во нејзиниот стан тој ден, иако не правела забава. Сакала да се убие и го испланирала секој детал. За среќа, не успеала, а со последиците од пукањето во главата ќеПрочитај повеќе