с вет

Сподели со своите пријатели

Патниците кои носат заштитни маски денеска ги преполнија возовите на метрото во Пекинг и Шангај, бидејќи двата најголеми града во Кина се поблиску до живот со Ковид-19, додека милиони луѓе ширум земјата се заразени со коронавирус, чие ширење е главно неконтролирано. Loading… По три години немилосрдни ограничувања во борбата противПрочитај повеќе