Розмари Ди Карло

Сподели со своите пријатели

Потсекретарот на ОН за политички и мировни прашања, Розмари Ди Карло, во Советот за безбедност најави дека нема индикации за крај на конфликтите во Украина и дека во моментот преовладува воената логика, со многу мал, ако воопшто, простор за дијалог, пренесува Гардијан. Loading… За време на состанокот на Советот заПрочитај повеќе