Ричард Бренсон

Сподели со своите пријатели

Компанијата за вселенски туризам на Сер Ричард Бренсон, Virgin Galactic, вели дека ќе го лансира својот прв комерцијален лет во вселената пред крајот на овој месец. Loading… Компанијата планира летот да го реализира од 27 до 30 јуни годинава. Акциите на Virgin Galactic скокнаа за повеќе од 40 отсто поПрочитај повеќе