пуст остров

Сподели со своите пријатели

Еден Јапонец, кој избегал од цивилизација на пуст остров, приморан е да се врати во град откако властите не му ја исполниле желбата да ја дочека смртта на местото кое 29 години го нарекувал дом. Масафуми Нагасаки бил единствен жител на Сотобанари островот на кој живеел од 1989. година. СтаналПрочитај повеќе