Преекспонирано

Сподели со своите пријатели

Македонскиот филм „Преекспонирано“ на Елеонора Венинова вечерва ќе ја има својата домашна премиера во киното „Фросина“. Loading… Светската премиера на филмот „Преекспонирано“ се случи на А фестивал во официјална конкуренција на Меѓународниот филмски фестивал во Каиро, кој се одржа од 13 до 22 ноември, минатата година. Азиската премиера, пак, сеПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Македонскиот филм „Преекспонирано“ на Елеонора Венинова наскоро ќе се најде во македонските кина, а сега може и да се погледне возбудливиот трејлер кој остава многу неодговорени прашања. Loading… Светската премиера на филмот „Преекспонирано“ се случи на А фестивал во официјална конкуренција на Меѓународниот филмски фестивал во Каиро, кој се одржаПрочитај повеќе