поларна светлина

Сподели со своите пријатели

Интернетот беше преплавен со фотографии и видеа од поларна светлина што ја видоа жителите на крајниот југ на нашата планета. Loading… Aurora australis, односно јужната зора, поларната светлина која може да се види од јужната хемисфера на Земјата го фасцинира светот дури и на фотографиите кои денес се шират наПрочитај повеќе