Пјотр Капушчински

Сподели со своите пријатели

Наводно, со Меѓународната легија во Украина командува полски криминалец кој испраќа борци во самоубиствени мисии и грабежи. Командантот ги негира сите обвинувања. Loading… „Четири месеци легионерите го молеа државниот врв да им помогне, но немаше никаква реакција. И прекршувањата сè уште се случуваат. Ја објавивме статијата за конечно нешто даПрочитај повеќе