Пјетро Бекари

Сподели со своите пријатели

Најбогатиот човек на светот Бернард Арно ја назначи својата ќерка Делфина (47) на чело на модната куќа Диор. Loading… Од 2013 година ја извршуваше функцијата извршен потпретседател на брендот Луј Витон. Оваа промена уследи како дел од реконструкцијата на LMVH, инаку највредната компанија во Европа, која вклучува и брендови какоПрочитај повеќе