питон

Сподели со своите пријатели

Питон во Австралија вчера нападнал петгодишно момче. Го каснал, се замотал околу него и го одвлекол во базенот. Loading… За среќа, го спасиле неговиот татко и дедо. Бо Блејк си играл во дворот во близина на базенот, кога наеднаш го нападнала змија долга десет метри и го одвлекла во водата.Прочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Шумар од Индија имал блиска средба со смртта кога се обидел да го задави огромен питон, кој претходно го спасил. Тој ја ставил змијата околу вратот за да се фотографираат, кога влечугата ја покажа својата вистинска страна. Сањои Дута го предводел тимот кој го спасил питонот долг десет метри одПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Не е познато кој е автор на овој неверојатен видео запис, но се знае дека за неколку часа стана вирален. Некаде во дивината, фатена е блиска средба на џиновски питон и кралска кобра. Најлошиот миленик е кралската кобра, но тој знае како да ја скроти (видео) Loading… Питонот по силаПрочитај повеќе