„ПРЕГРАТКА НА СМРТТА“: Питон зграпчи кобра, но таа му вбризга отров (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Не е познато кој е автор на овој неверојатен видео запис, но се знае дека за неколку часа стана вирален. Некаде во дивината, фатена е блиска средба на џиновски питон и кралска кобра.

Најлошиот миленик е кралската кобра, но тој знае како да ја скроти (видео)

Loading...

Питонот по сила и масивност бил апсолутен фаворит во борбата и лесно ја фатил кобрата во смртоносната прегратка.

Три дена во домот живееле со кралска кобра, а воопшто не знаеле за тоа (видео)

Меѓутоа не сметал на тоа дека само кобрата ќе го положи својот живот, туку и тој.

БАКНЕЖОТ НА СМРТТА: Позираше со кобра, а не виде што доби на образот (вознемирувачко видео)

Кобрата во последен момент испуштил отров право кај питонот и за неколку моменти двете змии биле мртви.

Индиец со раце и стап уловил смртоносна кралска кобра долга 5 метри! (видео)

Корисниците на социјалните мрежи единствено не сфаќаат кој на крајот испадна агресор – питонот со својата прегратка или отровната кобра?

Вака изгледа кога кобра ќе касне човек (вознемирувачко видео)

Според неофицијалните информации, блиската средба на змиите се случил некаде во југоисточна Азија.

https://youtu.be/2lTru51c61A

Leave a Reply