песков

Сподели со своите пријатели

Иконата „Спасител Неракотворен“ која некогаш му припаѓала на министерот за одбрана на Руската империја Петер Вановски и копии што рускиот претседател Владимир Путин им ги дал на војниците во зоната за специјални воени операции во Херсонската област на Народна Република Луганск (ЛПР ) се купени од приватна колекција во СоединетитеПрочитај повеќе