Парови

Сподели со своите пријатели

Најнискиот брачен пар во светот, кој заедно има помалку од два метри, докажа дека големината навистина не е важна кога е во прашање љубовта. Пауло Гавриел да Силва Барос и Катициа Лие Хошино од Бразил имаат дијагностицирана форма на дварфизам. Барос е висок 90,28 сантиметри и боледува од дистрофичен дисплазискиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

На изненадувања им нема крај.  Новосаѓанка Наташа Шавија е нов предизвик у ”Парови”. Loading… Шавија е бивши модел, позната по серију ”Фолк”.     Шавија се бави сас музику, има снимено два спота. По занимање е дипл. менаџер за културу у медиуми. Јавност гу повржује сас Стивена Сигала, Вељка РажнатовиќаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Сенада Нуркиќ, позната како Маца Дискреција, на свое домашно видео, не само што докажа дека не е дискретна, него дека од дискрецију нема ни Д. Loading… Шалимо се. Девојка си фура некој свој фазон, живи у свој свет и тој што е она горда на свое тело, не е злоПрочитај повеќе