Наташа Шавија – ново лице у шоу ”Парови” (видео)

Сподели со своите пријатели

На изненадувања им нема крај.  Новосаѓанка Наташа Шавија е нов предизвик у ”Парови”.

Loading...

Шавија е бивши модел, позната по серију ”Фолк”.

 

 

Шавија се бави сас музику, има снимено два спота. По занимање е дипл. менаџер за културу у медиуми.

Јавност гу повржује сас Стивена Сигала, Вељка Ражнатовиќа и контроверзнога бизнисмена Ќазима.

Loading...

 

 

Leave a Reply