обувки

Сподели со своите пријатели

Џорџ Перот бил човекот ос многу имиња, но едно му останало до крајот на животот, а тоа е Џорџ Одменикот. Иако неговиот живот бил интересен, сепак не е ниту на половина интересен како неговата смрт. Имено, човекот со многу имиња – Џорџ Ворден, Џорџ Манус, Големиот клун Џорџ, Џорџ со големиотПрочитај повеќе