натпревар

Сподели со своите пријатели

На овогодинешното натпреварување за најгрдо куче во светот, првото место го однесе англискиот булдог, по име За За. Овогодинешното натпреварување се одржа во северниот дел на Калифорнија.   Loading…   За За ја однесе победата во групата миленици кои ги покажаа своите „совршени несовршености“. Некои имаат огромни јазици, други мазниПрочитај повеќе