народна медицина

traditional, green, tea

Сподели со своите пријатели

Лековитиот чај од коприва е популарне ширум светот затоа што избоилува со голема количина на витамини, минерали и хлорофил кои го зајакнуваат имунитетот и помагаат во лекувањето на разни болести, прелада и воспаление. Loading… Ако сте подложни на чести прелади и воспаленија, копривата може да ви го зајакне имунитетот, затоаПрочитај повеќе

Photo Of Man Touching His Head

Сподели со своите пријатели

Главата може да ве боли од стрес, замор, вирусна инфекција, повреда, несоница, проблеми со заби и од низа други причини. Во тој случај секако е најдобро да посегнете кон природни лекови, отколку таблетите. Loading… Стариот народен лек за главоболка има три состојки: мед, лук и бибер.     Третмани заПрочитај повеќе