Надија Калвино

Сподели со своите пријатели

Членовите на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) се почесто бараат да се стави крај на војната во Украина, која има исклучително негативно влијание врз растот на светската економија, изјави шпанската министерка за економија, Надија Калвино. Loading… Состаноците на ММФ и Светската банка беа обележани со длабока неизвесност околу војната, која симболизираПрочитај повеќе