Мундија

Сподели со своите пријатели

На осумгодишниот Педро од Бразил мајка му не можела да му го купи албумот и сликичките на „Панини“ од Светското првенство во фудбал, па момчето одлучило сам да си го нацрта. Секоја втора година, момчиња, возрасни мажи, но и бројни девојки нетрпеливо ги чекаат новите албуми на „Панини“ со сликичкиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

На машките навивачки групи веќе сите се навикнати, но се појавија и младите Русинки кои според бруталноста зад себе ги оставаат и најпознатите хулигани во светот на спортот. Тие се навивачки на московските фудбалски клубови, некои од нив имаат едвај и по 12 години, но се тепаат како мажи. КупилПрочитај повеќе