Мокгвици Масиси

two brown elephants on brown sand during daytime

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Боцвана Мокгвици Масиси се закани дека ќе пресели до 20.000 слонови во Германија, незадоволен што Берлин го критикува ловот на слонови и извозот на трофеи што неговата земја, според него, ги практикува за да го регулира бројот на овие животни. Loading… Масиси за германскиот весник Билд изјави декаПрочитај повеќе