Мохамед бин Абдулрахман Ал Тани

Сподели со своите пријатели

Катар е незадоволен од критиките кои доаѓаат од официјален Берлин. Тамошниот шеф на дипломатијата посочува дека Германците имаат различни критериуми кога е во прашање фудбалот отколку кога станува збор за изворите на енергија. Loading… Министерот за надворешни работи на таа земја, Мохамед бин Абдулрахман Ал Тани, две недели пред почетокотПрочитај повеќе