Мирослав Поповски – Вински

Сподели со своите пријатели

Во Изложбениот салон на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово во четврток од 19:30 часот, ќе биде отворена изложба на дела работени во кован бакар од авторот Мирослав Поповски – Вински. Loading… Се работи за четириесетина  дела работени во последните неколку   години. Мирослав Поповски – Вински е роденПрочитај повеќе