Милош Земан

Сподели со своите пријатели

Во своето денешно проштално обраќање до нацијата, чешкиот претседател Милош Земан предупреди дека руската агресија врз Украина ја загрозува безбедноста на целиот свет, изразувајќи надеж дека притисокот на „слободните земји“ ќе ја принуди Русија да се повлече од Украина. Loading… За време на божиќниот говор, кој го пренесуваа водечките чешкиПрочитај повеќе