Милан Васиќ

Сподели со своите пријатели

Над 4.000 посетители проследиле барем една од првите шест претстави на Меѓународниот театарски фестивал „Денови на комедија“. Loading… Директорот на Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ вели дека се задоволни од интересот на публиката. – Досега според наши проценки над 4.000 луѓе го посетиле фестивалот. Сигурни сме дека и до крајотПрочитај повеќе