Михаел Рот

Сподели со своите пријатели

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бојан Маричиќ денес имаше средба со пратеникот и претседател на Комисијата за надворешна политика во германскиот Бундестаг, Михаел Рот, на која разговараа за следната фаза во евроинтеграцискиот процес и за важноста од непречено одвивање на процесот на скрининг. Loading… – Навистина миПрочитај повеќе