месо

Сподели со своите пријатели

Најбезбедниот начин за одмрзнување на месото е да го оставите полека да се одмрзне – брзото замрзнување и бавното одмрзнување се најдобри начини да избегнете загрозување на квалитетот на месото. Loading… Најидеално би било да испланирате еден ден однапред и да го префрлите месото од замрзнувачот во фрижидер. На големиПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Француските месари побарале од министерот за внатрешни работи Жерар Коломбо полициска заштита поради напади и „насилство“ на група вегани кои се противат на конзумирањето месо и одгледувањето на добиток за храна. – Сметаме на вашите услуги и поддршка на целата влада дека што побрзо е можно да престане физичкото, вербалнотоПрочитај повеќе