мерцедес

Сподели со своите пријатели

И додека многу фабрики се затвораат поради недостаток на чипови или санкции, фабриката на Мерцедес запре од сосема друга причина. Loading… Фабриката на Мерцедес во Махараштра, Индија мораше да престане да работи поради непоканет гостин. Имено, леопард залутал во фабричкиот комплекс и се задржал неколку часа. Додека пожртвуваните членови наПрочитај повеќе