Марко Радуано

Сподели со своите пријатели

Мафијашкиот бос Марко Радуано (39), кој издржувал затворска казна за разни кривични дела, побегнал од затворот на Сардинија со помош на чаршаф. Loading… Радуано, познат и како Палоне, е осуден на девет години затвор. Тој побегнал во саботата наутро од затворот со максимална безбедност „Бадуе Карос“ во Нуоро, кој сеПрочитај повеќе