Марјан Спасовски

Сподели со своите пријатели

Владата на Република Северна Македонија, на денешната седница донесе две кадровски одлуки, од кои едната е за разрешување на кумановецот Марјан Спасовски од должноста директор на Управа за извршување на санкциите. Loading… Спасовски на оваа функција дојде како кадар на СДСМ, откако претходно беше директор на Затворот во Куманово. НеговотоПрочитај повеќе