Марино Башиќ

Сподели со своите пријатели

Кумановецот Далибор Стаменковски успешно го заврши семинарот BASIC PRO SERTIFIKACIJA, кој се одржа во Загреб, Република Хрватска, кај светски познатиот финтес и кондициски тренер Марино Башиќ. Loading… Стаменковски кој активно работи со спортисти од градот, со завршениот семинар и стекнатите знаења, е усовршен за индивидуални, полуиндивидуални и групни фитнес тренинзи.Прочитај повеќе