Максвел Фрост

Сподели со своите пријатели

Маура Хили ќе биде првата гувернерка која отворено се декларирала како лезбејка, избрана во државата Масачусетс, објавија медиумите, додека Максвел Фрост (25) ќе биде првиот член на генерацијата „З“ што ќе влезе во американскиот Конгрес. Loading… На среднорочните избори во вторникот, 51-годишниот демократ лесно го победи Џеф Дил, според FoxПрочитај повеќе