Магдалена Станојковска

Сподели со своите пријатели

Здружението за поддршка, интеграција и ресоцијализација на лица во социјален ризик ЦСИ ЛИНК и оваа година реализираше новогодишна хуманитарна акција под мотото „Подари пакетче, подари радост”. Loading…     Целта на акцијата беше да се израдуваат децата од социјален ризик во руралните средини. Акцијата беше реализирана во селата Бајловце, Клечовце,Прочитај повеќе